Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

HHF verkoopt getransformeerd appartementencomplex in Amsterdam aan Panta Rhei Properties

Klik om te vergroten

Holland Housing Fund (HHF) heeft zestig onlangs volledig gerenoveerde appartementen en zes commerciële ruimten in Amsterdam verkocht aan Panta Rhei Properties 1 GmbH & Co KG, onderdeel van belegger Catella Real Estate. Het Seneca complex - aan de Senecastraat/Confusiusplein in Amsterdam Slotermeer - is onlangs getransformeerd van 43 naar 60 moderne en duurzame appartementen voor het midden-huursegment. Alle appartementen hebben energielabel A of hoger.  De transformatie past goed binnen de huidige ontwikkelingen en stedelijke vernieuwing van de wijk Slotermeer. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Holland Housing Fund bij de verkoop.

De stedelijke vernieuwing van de wijk Slotermeer omvat tevens meerdere nieuwbouwontwikkelingen en vernieuwing van basisscholen. De gemeente heeft zich 5 jaar geleden gericht op het opknappen van de omgeving waar de nadruk ligt op verbetering van het leefklimaat. De renovatie van het complex Seneca is daar een uitwerking van.