Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Chalet Group verkoopt kantoorgebouw in Zwolle

Klik om te vergroten

Chalet Group heeft het kantoorgebouw, van circa 2.800 m², gelegen aan de Burgemeester Roelenweg 11 in Zwolle verkocht. Het object telt circa 65 parkeerplaatsen en is langjarig verhuurd aan Nysingh Advocaten.

Chalet Group, opgericht in 2009, is uitgegroeid tot een van Nederlands grootste Asset Managers van commercieel vastgoed (i.e. kantoren en bedrijfsgebouwen). Als Asset Manager maakt Chalet Group deel uit van het Europees managementplatform van Curzon Advisers Londen.

Cushman & Wakefield adviseerde Chalet Group bij deze transactie. De koper, een particuliere belegger, werd geadviseerd door HvVZ, onderdeel van Huis van Verhuur uit Zwolle.