Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Birgitta Padberg naar Office Agency Cushman & Wakefield

Klik om te vergroten

Birgitta Padberg (47) is per 1 december benoemd tot Associate Office Agency Rotterdam bij internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Padberg heeft meer dan twintig jaar ervaring als vastgoedadviseur in commercieel vastgoed in de regio Zuid-Holland. Ze werkte de afgelopen 12 jaar bij JLL waarvan 10 jaar als adviseur in het kantorenteam van JLL in Rotterdam waaraan zij de afgelopen 2,5 jaar leiding heeft gegeven.

Padberg rapporteert in deze functie aan Remko Kempen, Head of Office Agency Cushman & Wakefield.