Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

TenCate Geosynthetics huurt grootschalige productielocatie in Hengelo

Klik om te vergroten

TenCate Geosynthetics, wereldmarktleider in geokunststoffen, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Eaton Industries (Netherlands) voor de huur van een grootschalige productielocatie in Hengelo. TenCate Geosynthetics verhuist daarmee de Nederlandse activiteiten van Nijverdal en Almelo naar de Europalaan 206 in Hengelo.

Eaton Industries is wereldwijd technologieleider in powermanagementoplossingen die elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, doelgerichter, veiliger en duurzamer in gebruik maken.

TenCate Geosynthetics is wereldleider in geokunststoffen. Het bedrijf levert onder andere kunststoffen voor funderingswapening, asfaltwapening, gewapende grond, scheiding, ophoging op slappe grond, paalmatras, waterbouw, vuilstort en spoorwegenbouw. 

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Eaton Industries Netherlands bij de totstandkoming van deze transactie.