Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Standard Life Investments koopt distributiecentrum in Veghel

Klik om te vergroten

Het Global Real Estate Fund van Standard Life Investments heeft een distributiecentrum van circa 58.500 m2 in Veghel gekocht. Internationaal vastgoedadviseur deze off-market transactie van circa € 30 miljoen namens Standard Life Investments.

Het in 2009 gebouwde distributiecentrum ligt aan de Doornhoek 3865 op Bedrijventerrein Doornhoek in Veghel en is langjarig verhuurd aan Goossens Meubelen. Alle leveringen aan klanten van Goossens Meubelen worden gedistribueerd vanuit dit distributiecentrum. De uitstekende bereikbaarheid van Veghel maakt deze regio al tientallen jaren een belangrijke logistieke hotspot in ons land waar ook logistieke dienstverleners zoals DHL en Kuehne & Nagel gevestigd zijn.

James Britton, Asset Manager van het Global Real Estate Fund van Standard Life Investments: “Wij verwachten dat de Nederlandse logistieke sector een aantrekkelijk rendement zal blijven opleveren. De verwerving van dit distributiecentrum is een mooie toevoeging aan onze portfolio en zal zowel aan de winstgevendheid van het fonds bijdragen als aan de gemiddelde huurtermijn.”

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact