Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Snipes opent nieuwe winkel in Amersfoort

Sneaker- en streetwearketen Snipes zal dit jaar nog een nieuwe winkel openen in het centrum van Amersfoort. De winkel ligt aan de Langestraat 6 en heeft een totaal vloeroppervlak van circa 242 m2 verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Snipes neemt hiermee de winkellocatie over van Bestseller.

Snipes behoort sinds de opening van de eerste winkel in 1998 in Duitsland tot de grootste sneaker- en streetwearketens van Europa. Door continue te groeien heeft Snipes inmiddels ruim 150 stores in heel Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië en Nederland. Snipes biedt regelmatig het allernieuwste op het gebied van sneakers, apparel, headwear en accessoires van merken als Nike, Adidas, Jordan, Vans, Puma en Asics Tiger en is bovendien aanwezig op talloze evenementen en festivals in heel Europa.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een institutionele belegger, bij de verhuur van deze winkel. De nieuwe huurder, Snipes, is in deze transactie bijgestaan door City Real Estate. Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs begeleidde de vertrekkende huurder, Bestseller.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact