Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Reuvers Profero verkoopt 69 eengezinswoningen in Helmond

Klik om te vergroten

Ontwikkelcombinatie Reuvers Profero Projecten B.V. heeft 69 eengezinswoningen in de wijk ´Weverspoort´ in Helmond verkocht aan een aantal particuliere beleggers. Weverspoort is onderdeel van een binnenstedelijke herstructurering van de binnenstad van Helmond. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Reuvers Profero Projecten B.V. bij de verkoop aan meerdere particuliere beleggers.

Het totale plan voor de woningontwikkeling in Weverspoort in Helmond omvat circa 400 woningen variërend van eengezinswoningen en seniorenwoningen tot appartementen. De woonwijk wordt gerealiseerd rondom een park en gebouwd in Amsterdamse Schoolstijl. De in deze transactie verkochte eengezinswoningen worden gebouwd door Reuvers Bouw en Ontwikkeling uit Oss en zullen in het derde kwartaal van 2018 worden opgeleverd.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact