Open32 en Oil & Vinegar nieuwe huurders in winkelcentrum Heuvel Eindhoven - Cushman & Wakefield

Open32 en Oil & Vinegar nieuwe huurders in winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Klik om te vergroten

Binnenkort openen de retailers Open32 en Oil & Vinegar beide hun deuren in winkelcentrum Heuvel in Eindhoven.

Multibrandstore Open32 verhuist binnen de Heuvel Galerie naar een geheel vernieuwde winkel, aan de Heuvel Galerie 161-163, van circa 322 m² vloeroppervlakte op de begane grond. Oil & Vinegar zal dit jaar nog na een grondige verbouwing de deuren van de nieuwe winkel openen aan de Heuvel Galerie 139. De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 95 m2 op de begane grond.

Winkelcentrum Heuvel, dat onlangs een upgrade heeft gehad, omvat in totaal 45.000 m2 en is een combinatie van winkels, kantoren, woningen en leisure. Het is een van de grootste winkelcentra in het CBRE Dutch Retail Fund, een fonds gemanaged door institutionele vastgoedbelegger CBRE Global Investors. De verhuur van de winkels is belegd bij een makelaarsteam van Cushman & Wakefield en RSP Makelaars. Retailer Open32 is in deze transactie geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs. Oil & Vinegar werd bijgestaan door ReVeste.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Amsterdam, Nederland

Telefoon +31 20 800-2000

Contact