Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Nova Capital koopt winkelcentrum Tuinzigt in Breda

Klik om te vergroten

Vastgoedfondsbeheerder Nova Capital heeft winkelcentrum Tuinzigt in Breda gekocht. Verkoper is Dam Rood, een particuliere belegger. Dit wijkwinkelcentrum, gericht op dagelijkse voorzieningen, ligt centraal in woonwijk Tuinzigt ten westen van de singel tussen Breda Centrum, Westerpark en woonboulevard Steenakker. Het verzorgingsgebied omvat ruim 37.000 inwoners binnen een straal van twee kilometer. In het winkelcentrum zijn vijftien winkels gevestigd, met een totale oppervlakte van circa 3.850 m² . 

Het winkelcentrum is geheel verhuurd aan een combinatie van landelijke ketens en lokale retailers waaronder Jumbo Supermarkten, Wibra en Etos

Nova Capital heeft het winkelcentrum ondergebracht in een nieuw besloten vastgoedfonds Tuinzigt CV en is in deze transactie geadviseerd door winkelmakelaar Retail Capital en Berger Notariaat. Cushman & Wakefield begeleidde de verkoop namens verkoper Dam Rood.