Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Meubelretailer DFS opent zesde winkel in Nederland

Meubelgigant DFS opent op zaterdag 4 november 2017 een nieuwe winkel in Son en Breugel. De winkel is gevestigd op Meubelplein Ekkersrijt en heeft een totaal vloeroppervlak van circa 2.050 m² .

DFS, opgericht in 1969, is een toonaangevende meubelretailer in het Verenigd Koninkrijk en heeft ruim 100 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In Nederland is de winkel in Son en Breugel de zesde vestiging van DFS. De eerste winkel in Nederland is geopend in 2014 in Cruquius.

Cushman & Wakefield adviseerde DFS in deze transactie. De verhuurder is een particuliere belegger.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact