Mainfreight huurt distributiecentrum in 's-Heerenberg

Klik om te vergroten

Logistiek dienstverlener Mainfreight heeft een huurovereenkomst gesloten met SynVest Real Estate Fund voor de huur van circa 14.331 m2 logistieke bedrijfsruimte en circa 780 m2 kantoorruimte aan De Immenhorst 7 in ´s Heerenberg.

Mainfreight is een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 200 locaties wereldwijd die zich richt op klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen. In Europa heeft de organisatie kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Rusland, Polen, Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk. Mainfreight huurt het distributiecentrum als aanvulling op de andere locaties die het bedrijf al heeft in ´s-Heerenberg.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder SynVest Real Estate Fund in deze transactie in collegiale samenwerking met BENK Vastgoed. Het Assemanagement wordt verzorgd door Intercity Real Estate Management.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact