Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Maarsen Groep en Zadelhoff contracteren Antriensis in Amstelveen

Klik om te vergroten

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Maarsen Groep en Zadelhoff geadviseerd bij de verhuur van circa 520 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Stroombaan 4 in Amstelveen.

Het kantoor heeft een uitstekende ligging bij uitvalswegen en is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer. De entree en de receptie van het gebouw zijn recent gerenoveerd. Momenteel is er nog circa 1.800 m² beschikbaar in het gebouw in units vanaf 200 m² op de begane grond en de eerste- en tweede verdieping.  

Atriensis ondersteunt woningcorporaties bij vraagstukken op het gebied van energie en duurzaamheid.

Maarsen Groep richt zich op het toevoegen van waarde aan onroerende zaken, door (her)ontwikkeling en een actieve relatie met huurders voor de eigen portefeuille en voor derden.

Zadelhoff voert de directie over een vastgoedexploitatie- en ontwikkelingsonderneming die ruim 40 jaar bestaat. De exploitatieportefeuille is vrij stabiel en bevat circa 40 middelgrote kantoorgebouwen en bedrijfsruimten op goede locaties, voornamelijk in West-Nederland.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact