Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

M7 Real Estate verhuurt bedrijfsruimte in Tiel aan Intergamma

Klik om te vergroten

M7 Real Estate Netherlands B.V. heeft voor haar fonds Onyx (NL) Propco II B.V. een verhuuovereenkomst gesloten met Intergamma B.V. voor een distributiecentrum  aan de Koelenhofstraat 1-5 in Tiel. Het object ligt op bedrijventerrein “De Kellen”, direct aan de A15.

Intergamma B.V. heeft voor een middellange termijn het gehele complex van circa 10.800 m² bedrijfs- en kantoorruimte gehuurd.

Intergamma B.V. is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI. Vanuit de locatie Tiel zal de bevoorrading plaats gaan vinden voor een groot deel van de bouwmarkten binnen Nederland.

Na vertrek van de vorig huurder begin dit jaar, is het object per 1 november 2017 weer volledig verhuurd. 

De verhuurtransactie is in nauwe samenwerking tussen M7 Real Estate en Intergamma begeleid door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact