Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Lebe Investments koopt distributiecentrum in Venlo

Klik om te vergroten

Lebe Investments heeft het distributiecentrum aan de Jacob Roggeveenweg 8-10 in Venlo gekocht van Euro Tyre. Het distributiecentrum heeft een oppervlakte van circa 11.200 m2 warehouse en circa 800 mkantoorruimte. Tot eind 2016 was de locatie in gebruik als bandenopslag en -distributielocatie van Euro Tyre. Sinds de verplaatsing van Euro Tyre eind 2016 is het distributiecentrum niet in gebruik.

Het distributiecentrum ligt op bedrijventerrein Trade Port West, een modern logistiek park binnen de grootste logistieke hotspot van Nederland. Een tri modale locatie met ontsluiting via de snelweg (A67 en A73), over water door middel van een inland terminal en via twee spoorweglocaties. Naast het distributiecentrum wordt binnenkort een nieuwe railterminal opgeleverd.

Lebe Investments, onderdeel van de Lebe Group, heeft de locatie gekocht ten behoeve van verhuur en als aanvulling op de bestaande vastgoedportefeuille van circa 125.000 m2. Euro Tyre is in deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact