Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Kapperskorting.com opent 'Haibu Experience Center' op Sint Jorisplein in Amersfoort

MOMA Beauty en Altera Vastgoed hebben overeenstemming bereikt over de huur van de winkelruimte aan de Sint Jorisstraat 1 in Amersfoort. De winkel is gelegen in het winkelgebied Sint Jorisplein en heeft een totaal vloeroppervlak van circa 260 m2 verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De winkel zal naar verwachting midden december de deuren openen.

Het Haibu Experience Center is erop gericht hair & beauty in de breedste zin van het woord te laten ervaren met een combinatie van ontdekken, testen en nieuwe producten kopen in de store, een flexibele werkplek huren of gebruikmaken van het trainingscentrum. Het hoogwaardige interieur en de aanwezigheid van een colour- en toolbar geven het bezoek een extra dimensie.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Altera Vastgoed in deze transactie. Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen, winkels en bedrijfsruimten. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. Altera heeft € 2 miljard onder beheer, maakt geen gebruik van vreemd vermogen en kent een laag kostenniveau. Kijk voor meer informatie op www.alteravastgoed.nl.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact