Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

Het Franse designerlabel Isabel Marant opent begin 2018 de eerste winkel in Nederland aan de P.C. Hooftstraat 114 in Amsterdam. Voorafgaand aan de opening wordt de winkel in de meest chique winkelstraat van Amsterdam grondig verbouwd. De winkel heeft een vloeroppervlak van circa 200 m2 verdeeld over de begane grond en de kelder.

Het label Isabel Marant werd gelanceerd in 1990 onder de naam Twen, waarna het in 1994 werd omgedoopt tot Isabel Marant. Oorspronkelijk bestond de lijn voornamelijk uit bovenkleding voor vrouwen, maar is bij het grote publiek vooral bekend geworden om haar schoenen. In 2000 breidde Isabel Marant het label uit met de lijn ´Etoile´, een meer casual en beter betaalbaar label. Wereldwijd heeft Isabel Marant 26 eigen winkels en verkooppunten in ongeveer 40 landen.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Isabel Marant bij de huur van de winkel. City Real Estate heeft de verhuurder, een particuliere belegger, in deze transactie begeleid.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact