Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Highbrook Investors verlengt huurovereenkomst met Roche in kantoorgebouw Mercurius Almere

Klik om te vergroten

HighBrook Investors, een Amerikaanse private equity vastgoedinvesteerder, heeft overeenstemming bereikt met Roche Diagnostics Nederland en Roche Diabetes Care over de verlenging van de huurovereenkomst met zeven jaar in kantoorgebouw Mercurius in Almere. Roche huurt circa 4.000 m² kantoorruimte verspreid over vier verdiepingen. Mercurius ligt aan de Transistorstraat 41 in Almere. 

Mercurius is een modern en comfortabel kantoorgebouw op business park Gooise Poort in Almere. Het business park heeft een parkachtige uitstraling door de diverse waterpartijen en hagen. De bereikbaarheid van de locatie is optimaal door de ligging direct langs snelweg A6. 

HighBrook Investors kocht kantoorgebouw Mercurius in December 2016 als onderdeel van de aankoop van de eerste Hanzevast kantorenportefeuille. Bij de verwerving van het kantoor, waarbij Equity Estate optrad als adviseur van HighBrook Investors, was de huurovereenkomst met Roche bijna verstreken. 

HighBrook Investors is in deze transactie geadviseerd door Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs en Equity Estate. Roche is geadviseerd door Cushman & Wakefield.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact