Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Grootschalige herontwikkeling Ringweg in Drachten

Klik om te vergroten

Infra Facilitair B.V. heeft de bedrijfsruimte aan de Ringweg 5 in Drachten verkocht aan een zorgontwikkelaar. Het object is circa 1.925 m² groot en bestaat uit circa 1.525 m² bedrijfsruimte en circa 400 m² kantoorruimte.

De bedrijfsruimte was in gebruik als opleidingsinstituut voor studenten in de infra-branche en zal worden herontwikkeld tot een grootschalig zorgcomplex van circa 30 zelfstandige wooneenheden. De koper en de uiteindelijke zorgafnemer zijn een langjarige verbintenis overeengekomen.

De verkoper werd bij deze transactie begeleid door Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact