Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Duurzaam kantoorgebouw op De Brand ’s-Hertogenbosch verhuurd aan Dobotex International.

Klik om te vergroten

Hurks Investments heeft het kantoorgebouw aan het Zuiderkruis 51 in ‘s-Hertogenbosch verhuurd aan Dobotex International. 

Dobotex International, een 100% dochter van Puma, ontwikkelt, produceert en vermarkt sokken en bodywear voor dit sportmerk en heeft tevens een licentie voor de vervaardiging van Tommy Hilfiger-sokken en HEAD- en Levi's-sokken en bodywear.

Het kantoorgebouw bestaat uit circa 2.000 m² kantoorruimte en 67 parkeerplaatsen en is in 2013 op duurzame wijze gerealiseerd. Het gebouw is voorzien van zonnepanelen, een WKO-installatie en heeft een GPR van 8.

Hurks Investments werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield. 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact