Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Angelo, Gordon & Co en APF International kopen unieke kantoorportefeuille in Amsterdam Centrum

Klik om te vergroten

Angelo, Gordon & Co en APF International hebben door middel van een joint venture drie monumentale kantoorpanden in het centrum van Amsterdam aangekocht van Canal View B.V.. De portefeuille omvat in totaal circa 15.000 m² kantoorruimte en is inclusief parkeerplaatsen.

De drie objecten liggen aan de Herengracht (Herenstaete), de Keizersgracht (De Sterre) en de Van Diemenstraat (IJ-point) in Amsterdam. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Canal View B.V. bij de verkoop.

De joint venture zal de objecten op een hoogwaardig niveau renoveren en opnieuw positioneren met unieke kantoorconcepten die inspelen op de behoeften van kantoorgebruikers die in het centrum van de stad gevestigd willen zijn. De nieuwe eigenaren geven daarmee antwoord op de enorme schaarste aan grote moderne kantoorvloeren in het centrum van Amsterdam. De kantoren beschikken over verhuurbare vloeroppervlakten groter dan 1.000 m² per verdieping. 

In totaal heeft de joint venture in de afgelopen twee jaar meer dan 110.000 m² kantoren verworven in Amsterdam en Utrecht. Angelo, Gordon & Co is een investment advisor (circa 27 miljard dollar Assets Under Management) van alternative investments die veelal in vastgoed investeert via joint ventures. APF International is een Amsterdamse investment manager met circa 1.1 miljard euro Assets Under Management.