Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

AIG Careconcepts koopt voormalig hoofdkantoor Nutreco

Klik om te vergroten

Zorgvastgoedontwikkelaar AIG Careconcepts uit Arnhem heeft het voormalig hoofdkantoor van Nutreco aan de Prins Frederiklaan 4 in Amersfoort gekocht. De monumentale, uit 1927 stammende, kantoorvilla deed de afgelopen vijftien jaar dienst als hoofdkantoor van Nutreco, de multinational die onlangs naar een andere locatie in Amersfoort verhuisde.

Kleinschalige woonzorgvorm

AIG Careconcepts is voornemens het in de stijl van de Amsterdamse School opgetrokken object te transformeren naar een bestemming ‘wonen en zorg’. Woonzorgorganisatie Rosorum neemt vervolgens de exploitatie ter hand. “In Amersfoort is veel vraag naar hoogwaardig wonen met goede zorg en ondersteuning voor mensen met geheugenproblematiek”, aldus Bart van Venrooij, directeur van AIG Careconcepts. “Omdat hierbij de voorkeur sterk uitgaat naar kleinschalig georganiseerde woonvormen, is Rosorum de ideale exploitant. Rosorum is een professionele particuliere aanbieder van kleinschalige woonzorgvormen met een heel sterk track record en is daarmee voor Amersfoort van grote toegevoegde waarde.”

Ook is Van Venrooij bijzonder blij met de nieuwe locatie: “Het sfeervolle gebouw biedt ruimte aan circa 24 luxe studio’s en ligt in een aantrekkelijke woonwijk met talloze faciliteiten en openbaar vervoer op steenworp afstand. Idealer kan bijna niet.”

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Nutreco bij de verkoop van de kantoorvilla.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact