Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Schaap en citroen verlengt huur in Utrecht en Groningen

Klik om te vergroten

Schaap en Citroen heeft de huurovereenkomst voor de winkels in het centrum van Utrecht en Groningen langjarig verlengd. De winkel in Utrecht is gelegen aan de Steenweg 65 en heeft een vloeroppervlak van circa 145 m2 op de begane grond en circa 150 m2 in de kelder. In Groningen heeft Schaap en Citroen een vestiging aan de Herestraat 60 met een vloeroppervlak van 185 m2 op de begane grond en circa 130 m2 in de kelder.

De winkelpanden in Utrecht en Groningen zijn beleggingen van het ASR Dutch Prime Retail Fund.

Cushman & Wakefield heeft namens de verhuurder, a.s.r. vastgoed vermogensbeheer, succesvol de onderhandelingen afgerond voor deze huurverlengingen. Schaap en Citroen werd in dit proces bijgestaan door City Real Estate.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact