Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Particuliere beleggers kopen kantoorgebouw Oslo in Groningen

Kantoorgebouw Oslo Groningen
Klik om te vergroten

Het kantoorgebouw Oslo, aan de stadsrand van Groningen en op loopafstand van NS-station Groningen Centraal, is verkocht aan een groep particuliere beleggers. Het object bestaat uit circa 5.500 m² kantoorruimte met 115 parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Onder andere ABN AMRO, Adecco en de gemeente Groningen huren in het multitenantkantoorgebouw. De transactie laat zien dat kantoorgebouwen zoals Oslo, dichtbij stedelijke voorzieningen en hoogwaardige openbaarvervoerverbindingen, in Noord-Nederland zowel bij gebruikers als beleggers populair blijven.

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper bij deze transactie. 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact