Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Panalpina sluit huurovereenkomst voor distributiecenter op Fokker Logistics Park

Klik om te vergroten

De Panalpina Group heeft een huurovereenkomst getekend met de Standard Life Investments Europe Real Estate Club L.P. III voor de huur van een distributiecentrum (DC) op het Fokker Logistics Park in Oude meer. Het DC omvat een oppervlak van 6.157 m2 bedrijfsruimte en 695 m2 kantoorruimte inclusief twintig parkeerplaatsen op het terrein.

Voor Panalpina is het distributiecentrum uitstekend gelegen in de directe nabijheid van een ander DC van Panalpina. Het DC wordt geopend om te voldoen aan de groeiende vraag naar logistieke dienstverlening in Nederland.

Panalpina is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van supplychainoplossingen. Het bedrijf combineert luchtvracht, zeevracht en logistieke en manufacturing services om wereldwijd geïntegreerde, op maat gemaakte end-to-end oplossingen voor diverse industrieën te leveren. De Panalpina Group heeft een wereldwijd netwerk met ongeveer 500 vestigingen in meer dan 70 landen en telt circa 14.500 medewerkers en partnerorganisaties in 100 landen. 

De Standard Life Investments European Real Estate Club L.P. III is in deze transactie geadviseerd door Industrial Real Estate Partners. Cushman & Wakefield adviseerde Panalpina.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact