Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Lebkov & Sons naar de Amsterdamse Zuidas

Lebkov & Sons
Klik om te vergroten

Food & Beverage retailer Lebkov & Sons zal na een grondige verbouwing begin volgend jaar de deuren openen van een nieuwe koffie & sandwichbar op de Amsterdamse Zuidas. Lebkov & Sons heeft een huurovereenkomst gesloten voor circa 235 m² op de begane grond van gebouw The Rock aan de Claude Debussylaan 130. Lebkov & Sons opent hiermee de vijfde koffie & sandwichbar in Nederland.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, Deka Immobilien, in deze transactie

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact