Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

LaDress opent nieuwe boutique in Rotterdam

LaDress Rotterdam
Klik om te vergroten

Het Nederlandse modemerk LaDress opent hun vierde winkel aan de Meent 52 in Rotterdam. LaDress huurt voor deze nieuwe boutique circa 75 m² verdeeld over de begane grond, entresol en kelder. Het modemerk neemt hiermee de winkellocatie over van Smaak Amsterdam. 
 
LaDress is een premium modemerk voor vrouwen, in 2006 opgericht door Simone van Trojen in haar zoektocht naar het perfecte jurkje voor ieder moment. Het merk staat vooral bekend om haar tijdloze jurkjes maar inmiddels biedt LaDress ook een uitgebreide collectie basics, de exclusieve LaDress Couture lijn, LaDress Balance om thuis en tijdens work-outs te dragen en LaDress Girls, speciaal voor jonge meisjes.

LaDress is in deze transactie bijgestaan door The McDevitt company. Smaak Amsterdam, de vertrekkende huurder, is begeleid door CBRE. Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij de verhuur van deze winkel.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact