Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

JTM Vastgoed verkoopt kantoorgebouw in Enschede

Josink Esweg Enschede
Klik om te vergroten

JTM Vastgoed heeft het object, van circa 1.422 m², aan de Josink Esweg 10 in Enschede verkocht aan Bornis Beheer. Het betreft een uniek vrijstaand bedrijfsgebouw met representatieve kantoor-, onderzoeks-, en laboratoriumruimte op bedrijvenpark Josink Es.

Cushman & Wakefield, collegiaal met Euverman Temmink & Partners, adviseerde JTM Vastgoed bij deze transactie.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact