Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Huurverlenging voor Sneakers in Breda

Sneakers Breda
Klik om te vergroten

De Nederlandse schoenenketen Sneakers is een langjarige huurverlenging overeengekomen met de verhuurder, een institutionele belegger, van de winkel. De winkel aan de Eindstraat 1, in het centrum van Breda, bestaat uit circa 155 m² winkelruimte verdeeld over de begane grond, eerste-, tweede- en kapverdieping en is sinds 2008 verhuurd aan Sneakers.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder van deze winkel bij de huurverlenging. 


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact