Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Huurverlenging winkels Paul Warmer

Klik om te vergroten

Paul Warmer heeft de huurovereenkomsten voor de winkels in het centrum van Amsterdam, Amstelveen en Den Haag langjarig verlengd. 

De winkel in Amsterdam ligt aan de Leidsestraat 41 en heeft een vloeroppervlakte van circa 100 m² op de begane grond en circa 73 m² op eerste en circa 73 m² op de tweede verdieping. In Amstelveen heeft Paul Warmer een vestiging aan de Rembrandtweg 127 met een vloeroppervlakte van circa 140 m² op de begane grond. De derde winkel van Paul Warmer ligt aan de Denneweg 23 in Den Haag en kent een vloeroppervlakte van 135 m² op de begane grond en circa 45 m² op de eerste verdieping.

Het assortiment van schoenenspeciaalzaak Paul Warmer is een grote diversiteit aan dames- en herenschoenen, tassen en accessoires van internationale designers. Naast exclusieve merken heeft Paul Warmer ook een eigen private label, gemaakt in Italië. Paul Warmer heeft sinds 2012 eveneens een online shop.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens verhuurder (de heer Paul Warmer) succesvol de onderhandelingen afgerond voor deze huurverlengingen. De belangen van huurder (Paul Warmer B.V.) werden vertegenwoordigd door Schoeman Bedrijfshuisvesting.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact