Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Ennatuurlijk vestigt zich op Strijp-T in Eindhoven

Klik om te vergroten

Duurzame warmteleverancier Ennatuurlijk huurt vanaf april 2018 circa 2.000 m² kantoorruimte in gebouw TQ aan de Achtseweg Zuid in Eindhoven. Daarmee kan Ennatuurlijk het nieuwe kantoor aansluiten op zijn eigen warmtenet in Eindhoven. Ennatuurlijk heeft reeds haar warmtekrachtcentrale, biomassacentrale, pomp en verdeelinrichting ten behoeve van de stadsverwarming in het gebied gehuisvest. Het gebouw is onderdeel van het compleet gerenoveerde Philipsfabrieksterrein Strijp-T.

Gebouw TQ is circa 40.000 m² groot, bestaat uit drie grote productiehallen van in totaal 10.000 m² en circa 20.000 m² kantoorachtige ruimtes op de verdiepingen. De begane grond is gereserveerd voor gemeenschappelijke voorzieningen, zoals een sportschool en horeca. Op de bovenste verdieping, met een prachtig uitzicht over de stad, komt een horecafaciliteit voor alle gebruikers en een flexwerkkantoor.

Vergeleken met Strijp-S heeft Strijp-T een meer industriële uitstraling, omdat de fabriekshallen op het terrein nog steeds in gebruik zijn. Bij de ontwikkeling is besloten om niet elk pand apart te ontwikkelen, maar om het hele gebied te transformeren. De eerste getransformeerde panden zijn reeds in gebruik genomen; zo is het voormalige pomphuis TAQ omgebouwd voor Settels Savenije Group en gebouw TAB verhuurd aan creatieve bedrijven. Tevens is de voormalig energiecentrale TR getransformeerd tot Innovation Powerhouse voor onder andere ontwerpbureau Van Berlo.

Ennatuurlijk realiseert duurzame energieoplossingen voor warmte en koude. Zij vinden het belangrijk dat deze oplossingen comfortabel, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken en begrijpen zijn. Bovendien zijn de oplossingen lokaal. Denk aan het koppelen van een industrieel bedrijf waar restwarmte vrijkomt bij een productieproces aan een woonwijk in de buurt. Zo brengt het bedrijf duurzamere energie letterlijk en figuurlijk dicht bij ruim 70.000 particuliere en zakelijke klanten.

Ennatuurlijk werd geadviseerd door Coredev. Het Strijp-T Marketing en Acquisitie team werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact