Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Delta Lloyd vastgoed verwerft 120 appartementen in Rijswijk

Delta Lloyd Rijswijk
Klik om te vergroten

Delta Lloyd Vastgoed heeft 120 nieuwe huurappartementen in het project ´De Generaal´ in Rijswijk gekocht van Aertgeerts Bouw.

IBB Kondor zal de transformatie van dit voormalige hoofdkantoor van de Belastingdienst naar moderne, duurzame appartementen, realiseren. De bouw start naar verwachting begin oktober 2017, de oplevering staat gepland voor eind 2019. Het project omvat 80 koopappartementen en 120 vrije sector huurwoningen. 

´De Generaal´ ligt in de Artiestenbuurt van Rijswijk en bevindt zich direct naast winkelcentrum ´In de Bogaard´. Een zeer goed ontsloten locatie op slechts twee minuten loopafstand van NS-station Rijswijk. Het gebouw wordt voorzien van een WKO-installatie.

Igno Schings, manager Delta Lloyd Vastgoed: “We zijn erg trots op deze aankoop. Het is een investering in een markt waar grote behoefte is aan vrije sector huurappartementen. De transformatie van een leeg kantoorpand van deze omvang op deze locatie past heel goed in ons investeringsbeleid. Het is dus wederom een goede toevoeging aan onze portefeuille waarvoor we op dit moment circa 1.000 woningen in aanbouw hebben.”

Cushman & Wakefield adviseerde Delta Lloyd Vastgoed, in collegiale samenwerking met Capital Value, bij deze transactie.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact