Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield maakt promoties Nederland bekend

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft vandaag bekendgemaakt dat de organisatie elf medewerkers in verschillende service lines heeft gepromoveerd tot Associate.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands, zegt: “Het is mooi om collega´s te kunnen feliciteren die hebben laten zien dat ze klaar zijn voor een volgende carrièrestap. Juist in een organisatie en in een sector waar grote veranderingen plaatsvinden is groei van groot belang. Wij zijn gefocust op het aantrekken én behouden van toptalent. Niet voor niets hebben we een sterke infrastructuur binnen onze wereldwijde organisatie voor persoonlijke ontwikkeling en vakgerichte trainingen en opleidingen.”

De professionals die tot Associate zijn benoemd zijn:

Asset Services

Olav Bezem

Marc Hauptmeijer

Bernald Doorn

Rogier Lindner

Stefan Visscher

Valuation & Advisory

Sjoerd Meijers

Rik Noom

Koen Sauerborn

Global Occupier Services

Bas Oldenburg

Jonathan de Blaauw

Capital Markets

Stijn Moll
Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact