Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cendris vestigt zich op bedrijventerrein Kranenburg in Groningen

Eemsgolaan Groningen
Klik om te vergroten

Cendris, het klantcontactcenter van PostNL, huurt circa 1.250 m² kantoorruimte aan de Eemsgolaan 1-3 in Groningen. De ruimte beschikt onder andere over een gemeenschappelijk bedrijfsrestaurant en een ontvangst-/vergaderruimte.

Het hoogwaardige kantoorgebouw van 9.700 m² ligt op een zichtlocatie aan de A7, en is een van de grootste complexen op bedrijventerrein Kranenburg. Medegebruikers zijn onder andere TNO, CGI, PostNL en SNS Bank. Het gebouw is eigendom van een Angelsaksische beleggingsgroep. Voor de verhuur is nog circa 500 m² beschikbaar.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder, M7 Real Estate, bij deze transactie.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact