Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Borghese Logistics slaat eerste paal nieuwe e-commerce distributiecentrum HelloFresh

Klik om te vergroten

Eind september 2017 is de eerste paal geslagen voor het nieuwe e-commerce distributiecentrum van HelloFresh dat wordt gebouwd op het bedrijvenpark Prisma te Bleiswijk. Het project bestaat uit 19.436 m² bedrijfsruimte, 1.424 m² kantoor en 133 autoparkeerplaatsen. De oplevering zal naar verwachting plaatsvinden in Q2 van 2018. Op dit bedrijventerrein zij ook Mediq, Aldi, Drake-Farrell, Hoogvliet, ThermoFisher, Cemex Trescon, Rexel en MRC Global gevestigd. De locatie ligt te midden van de vier grootste steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) en diverse uitvalswegen zoals de A4, A12, A13 en A20.

Bij het ontwerp van het e-commerce distributiecentrum is veel aandacht besteed aan het verminderen van de effecten van de toekomstige activiteiten op de omgeving en het milieu. Het distributiecentrum wordt geleverd met een BREEAM**** Excellent certificaat. En, als onderdeel van de Food & Beverage sector, voldoet het distributiecentrum van HelloFresh aan de specifieke eisen die gelden voor de opslag van verse goederen.

Cushman & Wakefield heeft de totstandkoming van de ontwikkeling begeleid.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact