Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Aquamar Vastgoed verkoopt winkelruimte in 's-Heerenberg

Plantsoensingel 's Heerenberg
Klik om te vergroten

Aquamar Vastgoed heeft een object aan de Plantsoensingel Midden 4 in ’s-Heerenberg verkocht aan een particuliere belegger. Het verkochte bestaat uit circa 1.508 m² winkelruimte en circa 185 m² bedrijfsruimte.

Het object is langjarig verhuurd aan Coop Supermarkten. Deze supermarktketen is in 1981 begonnen als coöperatie in Zaandam en hanteert drie formules: buurt- en dorpssupermarkten met de naam CoopCompact, supermarkten met de naam Coop en de grotere winkels genaamd Supercoop.

De koper werd bij deze transactie begeleid door Doldersum Vastgoed en de verkoper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact