Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Albert Heijn huurt distributiecentrum in Eindhoven

Home Shop Center Eindhoven
Klik om te vergroten

Het voormalige distributiecentrum van Scherpenhuizen op De Keten 15 in Eindhoven is verhuurd aan Albert Heijn. Het complex zal gebruikt gaan worden als Home Shop Center en is volledig gericht op het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen op ah.nl. Het voormalige distributiecentrum van Scherpenhuizen heeft een oppervlakte van circa 18.000 m² en ligt op bedrijventerrein GDC Acht.

Vanuit het Home Shop Center zullen dagelijks duizenden bestellingen worden geleverd in Noord-Brabant, Limburg en een gedeelte van Gelderland. Het distributiecentrum is ingrijpend verbouwd om het geschikt te maken voor Albert Heijn. Zo is de laadkuil deels verhoogd om het inladen van de bestellingen mogelijk te maken en is het interieur van het object geheel gewijzigd. Op termijn biedt het Home Shop Center 800 arbeidsplaatsen.

Ahold werd geadviseerd door XO Property Partners. De eigenaar werd, in collegiale samenwerking met Q-Bedrijfslocaties, geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact