Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Transformatie kantoorgebouw in centrum Veenendaal

Markt Veenendaal
Klik om te vergroten

Een particuliere belegger heeft het kantoorgebouw van circa 1.200 m² aan de Markt 20 in het centrum van Veenendaal gekocht van ABN AMRO. Het complex bestaat uit drie bouwlagen en een souterrain en ligt op een royaal perceel met eigen parkeervoorzieningen. 

De onlangs gerestylede begane grond blijft door ABN AMRO in gebruik als bankkantoor. De kantoorruimte op de verdiepingen wordt getransformeerd naar appartementen.

Cushman & Wakefield adviseerde ABN AMRO bij deze transactie.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact