Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

TK Maxx opent tweede winkel in Rotterdam

Klik om te vergroten

Internationale off-price multibrand retailer TK Maxx opent nog dit jaar een tweede winkel in Rotterdam in winkelcentrum Zuidplein. TK Maxx huurt een winkelruimte aan het Zuidplein Hoog 950-980 van circa 1.505 m² op de begane grond en circa 344 m² in de kelder. Eind 2015 opende TK Maxx de eerste winkel in Rotterdam aan het Binnenwegplein 27-29.

TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod aan mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen prijzen die tot wel 60% lager liggen dan de adviesprijzen. TK Maxx is onderdeel van het aan de New York Stock Exchange genoteerde TJX Europe. Het hoofdkantoor van de TJX Groep is gevestigd in de Verenigde Staten. Sinds 1994 heeft TK Maxx ruim 500 winkels geopend in Europa verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland heeft TK Maxx zeven winkels. De eerste twee winkels zijn eind 2015 geopend in Eindhoven en Rotterdam. In 2016 volgden Groningen, Den Haag en Heerlen. Dit jaar heeft TK Maxx twee vestigingen geopend in Amsterdam.

Cushman & Wakefield adviseerde TK Maxx bij de huur van deze nieuwe winkel op het Zuidplein in Rotterdam. Voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer op exclusieve basis blijven begeleiden. Op juridisch vlak werd TK Maxx geadviseerd door Houthoff Buruma. De verhuurder van de winkel, Syntrus Achmea Real Estate & Finance namens een van haar klanten, werd bijgestaan door KroesePaternotte.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact