Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Nederlands Dagblad huurt kantoorruimte in Amersfoort

Nederlands Dagblad Amersfoort
Klik om te vergroten

Trinity Vastgoed XV heeft een huurovereenkomst gesloten met Nedag Uitgevers voor circa 1.050 m² kantoorruimte op de derde verdieping van het kantoorgebouw aan de Berkenweg 11 in Amersfoort en elf parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein. Het kantoorgebouw ter grootte van circa 13.000 m² is hiermee volledig verhuurd.

Nedag Uitgevers is de holdingmaatschappij van het Nederlands Dagblad. De ruimte die Nedag in gebruik zal nemen heeft een hoogwaardig opleveringsniveau en wordt turn-key opgeleverd.

Trinity Vastgoed XV werd bij het tot stand komen van deze transactie vertegenwoordigd door zijn asset manager BNP Paribas Real Estate. De huurder werd begeleid door Molenbeek Makelaars. De verhuurder werd, in collegiale samenwerking met MVGM, geadviseerd door Cushman & Wakefield. 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact