Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

FGH Bank verkoopt monumentale kantoorvilla in Groningen

FGH Bank Groningen
Klik om te vergroten

FGH heeft de monumentale kantoorvilla aan de Verlengde Hereweg 173 in Groningen verkocht aan een particulier. De villa bestaat uit circa 500 m² kantoorruimte en ligt op een perceel van circa 2.800 m². 

In het kader van de integratie van het grootste deel van de FGH Bank in de Rabobank-organisatie heeft FGH zijn kantoorvilla verkocht. Het gerestaureerde rijksmonument Pax Sperata werd in 1916 gebouwd als woonhuis, maar is de laatste decennia in gebruik geweest als kantoor. De villa zal nu zijn woonfunctie weer terugkrijgen. 

De koper werd bij deze transactie geadviseerd door Dunning Makelaardij. FGH Bank werd geadviseerd door Rabo Onroerend Goed Nederland en Cushman & Wakefield. 


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact