Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield benoemt Workplace visionair Despina Katsikakis

Klik om te vergroten

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Despina Katsikakis benoemd tot Head of Occupier Business Performance EMEA. Met deze benoeming investeert Cushman & Wakefield op internationaal niveau in een leidende rol op het gebied van Workplace performance. Met een trackrecord van ruim 30 jaar in onderzoek, innovaties en transformaties van werkomgevingen, heeft Katsikakis haar sporen ruimschoots verdiend. Internationaal adviseerde ze vele grote corporates.

Door de steeds sneller veranderende (digitale) werkomgeving en de impact hiervan op betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van professionals, gaat Katsikakis een belangrijke bijdrage leveren in de advisering van (internationale) klanten bij huisvesting- en werkplektrategieën. Katsikakis adviseerde gedurende haar loopbaan grote multinationals zoals Google, Unilever, BP, GSK en Microsoft, over de beste strategie om bedrijfsdoelen te halen met gezonde werkplekconcepten.

Cushman & Wakefield versterkte onlangs het Global Occupier Services team dat werkt vanuit Amsterdam met Asaël Akkerman BSc en Gerda Stelpstra MSc.

Welzijn wordt werkgevers in toenemende mate omarmd als gevolg van nieuwe inzichten over productiviteit en concurrentie op de arbeidsmarkt. Dit blijkt uit het recente Well Work Place onderzoek van Cushman & Wakefield. Het rapport geeft interessante inzichten over de belangrijkste trends, mogelijkheden en uitdagingen waarmee eigenaren en huurders van commerciële kantoorruimte te maken krijgen. Dit als gevolg van de toenemende aandacht voor gezondheid en vitaliteit van medewerkers als onderdeel van de werkomgeving. U kunt het rapport Well Workplace hier downloaden.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en voor het opvragen van hoge resolutie portretfoto´s kunt u contact opnemen met:

Ingrid Wallisch | Phone: 020 800 20 48 | Mobile: 06 4688 1872Door de steeds sneller veranderende (digitale) werkomgeving en de impact hiervan op betrokkenheid, productiviteit en het welzijn van professionals, gaat Katsikakis een belangrijke bijdrage leveren in de advisering van (internationale) klanten bij huisvesting- en werkplektrategieën. Katsikakis adviseerde gedurende haar loopbaan grote multinationals zoals Google, Unilever, BP, GSK en Microsoft, over de beste strategie om bedrijfsdoelen te halen met gezonde werkplekconcepten.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield versterkte onlangs het Global Occupier Services team dat werkt vanuit Amsterdam met Asaël Akkerman BSc en Gerda Stelpstra MSc.

Welzijn wordt werkgevers in toenemende mate omarmd als gevolg van nieuwe inzichten over productiviteit en concurrentie op de arbeidsmarkt. Dit blijkt uit het recente Well Work Place onderzoek van Cushman & Wakefield. Het rapport geeft interessante inzichten over de belangrijkste trends, mogelijkheden en uitdagingen waarmee eigenaren en huurders van commerciële kantoorruimte te maken krijgen. Dit als gevolg van de toenemende aandacht voor gezondheid en vitaliteit van medewerkers als onderdeel van de werkomgeving. U kunt het rapport Well Workplace hier downloaden.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en voor het opvragen van hoge resolutie portretfoto´s kunt u contact opnemen met:

Ingrid Wallisch | Phone: 020 800 20 48 | Mobile: 06 4688 1872

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact