Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield benoemt twee International Partners

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft Boris Ziermans (40) en Michel Wilhelm (41) benoemd tot International Partner. Beide professionals waren Partner in de Nederlandse organisatie en zijn voorgedragen voor promotie op basis van hun significante bijdrage aan de groei en verdere ontwikkeling van de Capital Markets dienstverlening van Cushman & Wakefield in Nederland en internationaal.

Ziermans is sinds 2010 werkzaam bij Cushman & Wakefield, eerst als Head of Client Solutions gevolgd door Head of Office Agency & Tenant Representation in 2011. Ziermans werd in 2012 benoemd tot partner en maakt sinds 2015 deel uit van het Capital Markets team met een sterke focus op de kantorenmarkt. Ziermans is als auteur verbonden aan het Tijdschrift voor Huurrecht Bedrijfsruimte en heeft diverse academische artikelen gepubliceerd, waarmee hij vorig jaar de VOGON Award won voor beste academische vastgoedpublicatie in Real Estate Research Quarterly.

Wilhelm is sinds 2002 in dienst bij Cushman & Wakefield (voorheen DTZ Zadelhoff) waar hij startte als junior vastgoedadviseur in het kantorenteam in Hoofddorp. In 2008 werd hij benoemd tot adjunct directeur en eindverantwoordelijke van het kantoor Hoofddorp. In 2011 maakte Wilhelm de overstap naar het Capital Markets team gevolgd door een benoeming tot National Director in 2015 en partner in april 2017.

Mathijs Flierman, Head of Capital Markets in Nederland: “Beide collega´s hebben laten zien dat zij experts zijn in hun vakgebied en dat zij door onze opdrachtgevers worden gewaardeerd vanwege hun vakkundigheid, diepgaande kennis en charismatisch leiderschap. Deze promoties zijn dan ook een erkenning voor hun talent, expertise en ambitie zoals wij deze graag zien binnen onze organisatie.”

Cushman & Wakefield announces two International Partners

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie en voor het opvragen van hoge resolutie portretfoto´s kunt u contact opnemen met:

Ingrid Wallisch | Phone: 020 800 20 48 | Mobile: 06 4688 1872

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact