Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Brinks carrosserieën koopt bedrijfscomplex in Enschede

Brinks Enschede
Klik om te vergroten

Brinks Carrosserieën heeft een bedrijfscomplex aan de Marssteden 30 in Enschede gekocht van een particuliere belegger. Het bedrijfscomplex bestaat uit circa 5.214 m² bedrijfsruimte en ligt op een kavel van circa 13.291 m². 

Brinks Carrosserieën is de totaalleverancier van Twente op het gebied van carrosseriebouw van vrachtwagens. Tot het producten- en dienstenaanbod behoren het produceren van laadbakken en opbouwen, trailer- en laadklepservice, schadeherstel, renovatie en het aanpassen van opbouwen. 

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper, een particuliere belegger, bij deze transactie. 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact