Bedrijfscomplex in Hengelo verkocht

Topaasstraat 18 Hengelo
Klik om te vergroten

Het bedrijfscomplex aan de Topaasstraat 18 in Hengelo is onlangs gekocht door een internationaal hightech technologiebedrijf. Het bedrijfscomplex bestaat uit circa 2.312 m² bedrijfsruimte, circa 248 m² kantoorruimte en circa 144 m²
 entresol. 

De voormalige eigenaar van het object is Brinks Carrosserieën. In eerste instantie is het object gekocht door een particuliere belegger, die het vervolgens heeft doorverkocht. De koper is internationaal marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van hightech systemen. 

Cushman & Wakefield adviseerde de verkoper, een particuliere belegger, bij de aan- en verkoop.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact