Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Altera Vastgoed verhuurt bedrijfsruimte in Botlek Rotterdam

Altera Vastgoed Rotterdam
Klik om te vergroten

Altera Vastgoed heeft de bedrijfsruimte aan de Nieuwesluisweg 192 in Botlek Rotterdam langjarig verhuurd aan CWT Commodities Metals. 

Het object bestaat uit circa 10.000 m2 bedrijfsruimte en circa 300 m2 kantoorruimte en ligt op bedrijventerrein Distripark Botlek in Rotterdam. CWT Commodities Metals richt zich op laad-, los- en overslagactiviteiten. 

Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot Core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen, winkels en bedrijfsruimten. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. 

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Altera Vastgoed bij de verhuur van dit object.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact