Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Roel Timmermans finalist voor de Young Talent Award 2017

Klik om te vergroten

Tijdens het Vastgoedmarkt Trendscongres dat plaatsvond op donderdag 20 april, zijn de finalisten bekendgemaakt van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017.

Roel Timmermans, Consultant Capital Markets van Cushman & Wakefield, is een van de drie finalisten. Begin maart van dit jaar maakte Vastgoedmarkt bekend dat Roel door de jury is genomineerd omdat hij, zo erkende de jury, ´een professioneel adviseur en voorvechter van vernieuwing is. Iemand die de impact van de digitale revolutie begrijpt en weet hoe je van data kennis maakt´.

Roel is genomineerd samen met Frank Verwoerd, Hoofd Research Dynamis en Jelle de Wilde, Relationship Manager Dutch Domestig Market ING Real Estate Finance. Deze drie toptalenten treffen elkaar voor de laatste keer tijdens het slotdebat op PROVADA op donderdag 1 juni om 11.00 uur in de RAI in Amsterdam. Dan wordt bepaald wie zich Young Talent 2017 mag noemen en aanspraak maakt op de opleidingscheque van ASRE.

Tot die tijd speelt de kracht en omvang van hun netwerk een belangrijke rol in de strijd om de titel. Het komt dan aan op ´likes, shares & comments´ op de online blogs én op het werven van stemmen. Ook uw stem telt mee. Breng dus nu uw stem uit op uw favoriete kandidaat.


Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2017