Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Jeroen Lokerse genomineerd voor Vastgoedman van het jaar 2017 Award

Jeroen Lokerse
Klik om te vergroten

Jeroen Lokerse, Head of the Netherlands Cushman & Wakefield, is één van de vijf genomineerden voor de jaarlijkse Vastgoedman van het jaar Award van Vastgoedmarkt. Jeroen is door de jury voorgedragen vanwege de algemene rol die hij in de vastgoedsector speelt als managing partner van de grootste vastgoedadviseur van Nederland. Wereldwijd fuseerde DTZ in september 2015 met Cushman & Wakefield, de fusie in Nederland volgde in november 2016. Door deze fusie is Cushman & Wakefield nu de grootste vastgoedadviseur in Nederland, wereldwijd staat de organisatie op de tweede positie.

Jeroen Lokerse werd ook in 2015 al genomineerd als Vastgoedman van het Jaar, toen met als reden zijn niet aflatende inspanningen om de kloof te dichten tussen het warenhuisconcern V&D en eigenaren van de winkelpanden, om zo een ondergang van de warenhuisketen te voorkomen.
Jeroen begon zijn carrière als ontwikkelaar bij bouwer Ballast Nedam, werd daarna adjunct-directeur bij Troostwijk, om in 2007 over te stappen naar Cushman & Wakefield. Daar staat hij sinds het najaar van 2012 aan het roer en behield die positie na de fusie met DTZ Zadelhoff. Lokerse was in 2008 de eerste winnaar van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Naast Jeroen Lokerse maken ook vier andere genomineerden een kans op deze prestigieuze titel. Breng nu uw stem uit op uw favoriet.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact