Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Nieuw traineeship van start bij Cushman & Wakefield

Amsterdam, 1 december 2016 – Vandaag is een nieuw traineeship gestart bij Cushman & Wakefield in Nederland. Een groep van bijna dertig trainees zal gedurende een jaar worden opgeleid tot vastgoedadviseur. Het traineeship bestaat al twintig jaar bij vastgoedadviseur DTZ Zadelhoff, dat sinds twee weken onderdeel is van de Cushman & Wakefield groep. 

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield: “Dit traineeprogramma is een van de eerste gezamenlijke initiatieven sinds de fusie. Investeren in talent is voor ons van belangrijke waarde omdat we dankzij de kennis en kunde van onze mensen kunnen excelleren in onze dienstverlening. Ik ben er dan ook trots op dat we vandaag met zo´n grote groep talenten dit programma zijn gestart.” 

Het traineeprogramma duurt een jaar, waarbij een start wordt gemaakt met de basis- en aanvullende theorie vastgoed en het jaar wordt afgesloten met een examen. Naast de dagelijkse begeleiding van een mentor krijgen trainees theorie- en praktijkdagen op het gebied van vastgoed en andere vaardigheden, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt onder andere gewerkt met Insights Discovery, een ontwikkelinstrument dat inzicht geeft in gedragsvoorkeuren en concrete handvatten biedt voor de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit. 

Alle trainees hebben een wo- of hbo-studie afgerond met uiteenlopende studierichtingen. Via het succesvolle traineeprogramma zijn de afgelopen twintig jaar vele trainees opgeleid die inmiddels een senior management- of directierol bekleden binnen de organisatie. Maar ook buiten het bedrijf zijn meerdere mensen, die ooit als trainee zijn begonnen, op bepalende posities werkzaam binnen de Nederlandse vastgoedmarkt. 

De traineegroep najaar 2016-2017 bestaat uit 26 trainees.

groepsfoto_Traineegroep

Van boven (rij 1) naar onder (rij 7), van links naar rechts:

Rij 1: Alexandra Bongers MSc, Sebastiaan Swart MSc, Johan Steinvoort MSc
Rij 2: Wyko Vink BBA, Pim Keij MSc, Jelle Boes MSc
Rij 3: Marije Wientjes BBA, Koen Janssen MSc, Timco Toppen MSc, Steven Bakker BBA
Rij 4: Niels van der Giessen BBA, Esther Mertens BBA, Bas Martens BBA, Badr Boudil MSc
Rij 5: Niels Zwetsloot MSc, Tim Brouwer MSc, Susanne Opmeer BBA, Maarten Beker BBA
Rij 6: Alba Sietses MSc, Kevin Chan MSc, Thomas van der Heijden MSc, Jacques Bink BBA
Rij 7: Jan Jurre Stomphorst MSc, Thijs van den Brink MSc, Valerie van Maarschalkerwaart MSc, Tom van Noort MSc, Ward van Hoof BBA
Niet op de foto: Willem van Laarhoven MSc


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact