Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

HIGHBROOK VERWERFT “DE WEST” IN AMSTERDAM EN LAAN VAN VREDENOORD IN RIJSWIJK VAN INTERNOS

INTERNOS Global Investors heeft twee kantoorgebouwen verkocht aan HighBrook Investors namens INTERNOS Spezialfondsgesellschaft GmbH. 

De kantoorgebouwen, “de West” Transformatorweg 74-118 in Amsterdam en Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk, hebben een totaal vloeroppervlakte van 16.300m². “De West”, gelegen in Sloterdijk/Teleport Amsterdam, is gedeeltelijk verhuurd aan KPN, ongeveer 65% van het gebouw is voor verhuur beschikbaar. Het gebouw in Rijswijk is volledig en langjarig verhuurd aan Boele & van Eesteren en Euro Pool System International.

De verwerving van deze twee gebouwen is een van de eerste transacties van Highbrook Investors in Nederland. Highbrook Investors heeft de aankoop gesloten uit eigen middelen, zonder externe financiering. Highbrook Investors is een private equity belegger in vastgoed met ca. EUR 1.0mrd aan vastgoed in portefeuille. Naast het hoofdkantoor in New York heeft het bedrijf vestigingen in Londen, Newport Beach en Atlanta. Highbrook Investors is actief op zoek in de markt naar kantoorgebouwen op sterke lokaties in de regio groot Amsterdam.

INTERNOS werd geadviseerd door Cushman & Wakefield, Houthoff Buruma en Atlas Fiscalisten. Highbrook Investors werd geadviseerd door Jones Day, EY en Equity Estate. Het asset management zal worden uitgevoerd door Equity Estate.


De West
Laan van Vredenoord
“de West” Transformatorweg 74-118 in Amsterdam 
Laan van Vredenoord 8-24 in Rijswijk
 

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact