Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield maakt leiderschapsteam bekend

Klik om te vergroten

AMSTERDAM, december 8, 2016 – Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft vandaag het nieuwe leiderschapsteam van de Nederlandse organisatie bekendgemaakt. De benoemingen volgen op de acquisitie van DTZ Zadelhoff in Nederland (15 november 2016) waarbij Jeroen Lokerse werd benoemd tot Head of Netherlands en Jeroen de Bruijn tot Head of Integration Netherlands.

Executive Committee Nederland

 • Jeroen Lokerse, Executive Partner (Chairman)
 • Frans van Toor, International Partner
 • Jacques Boeve, International Partner
 • Mathijs Flierman, International Partner
 • Jeroen de Bruijn, International Partner

Het Executive Committee staat onder leiding van Jeroen Lokerse en is verantwoordelijk voor de strategische koers en prestaties van de Nederlandse organisatie met een toonaangevende rol in de vastgoedmarkt met de beste mensen, de beste klanten en de beste resultaten.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands,zegt over de benoemingen: “Ik kijk er naar uit om samen met het Executive Committee en het managementteam onze onbetwiste marktleiderspositie in Nederland te behouden en verder uit te bouwen. Dat kunnen we nu met een nog breder pakket aan hoogwaardige diensten voor klanten in alle sectoren van de markt, zowel lokaal als internationaal, in de transformatie van de manier waarop mensen werken, winkelen en leven.”

In lijn met de internationale organisatiestructuur van Cushman & Wakefield, wordt ook de Nederlandse organisatie ingericht volgens verticale service lines. Het managementteam is verantwoordelijk voor het dagelijkse management van hun team en de financiële prestaties. 

Benoemingen Service Lines

 • Mathijs Flierman, Head of Capital Markets
 • Jacques Boeve & Frank Adema, Head of Valuation & Advisory
 • Remko Kempen, Head of Office Agency
 • Jan Verhaegh, Head of Industrial
 • Menno van Boxtel, Head of Logistics 
 • Herman van den Berg, Head of Occupier Services (OS)
 • Arjen Boesveldt, Head of Retail
 • Collin Anders, Head of Global Occupier Services (GOS)
 • Tom van Putten, Head of Asset Services & Property Management
De benoeming van een Head of Strategic Consultancy & Sustainability wordt op een later tijdstip bekendgemaakt.

Benoemingen stafafdelingen

 • Frank van der Sluys, Head of Research
 • Otto Hoogesteijn, Head of Finance & Interim IT
 • Wendy Schellens, Head of Marketing & Communications and Interim Head of Human Resources
 • Adrienne Honnebier, Head of Legal
 • The Head of Strategic Consultancy & Sustainability will be announced at a later date

Jeroen de Bruijn, Head of Integration Netherlands: “Het succes van onze mensen en het vertrouwen van onze opdrachtgevers zijn de belangrijkste pijlers onder de integratie van beide ondernemingen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met dit team kunnen zorgen voor een soepele integratie van beide organisaties. We zijn nu nog beter in staat toegevoegde waarde te bieden aan onze opdrachtgevers. Zowel lokaal, regionaal als (inter)nationaal.”

Cushman & Wakefield is de nummer 2 van de wereld in commercieel vastgoed. In Nederland heeft Cushman & Wakefield 14 kantoren en 575 medewerkers. In EMEA telt Cushman & Wakefield 5.000 medewerkers verspreid over 40 landen. Het bedrijf is toonaangevend dienstverlener voor commercieel vastgoed in alle grote Europese economieën. In Nederland is de organisatie de grootste internationale vastgoedadviseur met een leidende positie op zowel de beleggers- als de gebruikersmarkt in alle sectoren van de commerciële vastgoedmarkt. De organisatie is actief voor negen van de Top 20 Forbes-ranglijst van wereldwijde merken, 82% van de vijftig belangrijkste internationale beleggers alsook voor projectontwikkelaars, banken en bouwers.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie en/of voor het opvragen van hoge resolutie portretfoto´s kunt u contact opnemen met: 

Ingrid Wallisch | T: 020 800 20 48 | M: 06 4688 1872
Wendy Schellens | T: 020 7 500 410 | M: 06 5186 3401

About Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield is de nummer 2 van de wereld in commercieel vastgoed. . Als toonaangevend adviseur begeleidt Cushman & Wakefield de transformatie in de manier waarop mensen werken, winkelen en leven. In Nederland is Cushman & Wakefield in november 2016 gefuseerd met DTZ Zadelhoff. De gecombineerde organisatie telt 575 medewerkers die vanuit 14 kantoren actief zijn voor banken, institutionele en particuliere beleggers, ontwikkelaars en gebruikers van commercieel vastgoed. Wereldwijd telt de organisatie 43.000 medewerkers in meer dan 60 landen. 

Cushman & Wakefield behoort tot de grootste vastgoedadviesorganisaties ter wereld met een omzet van vijf miljard dollar en realiseert geïntegreerde vastgoedoplossingen voor eigenaren, gebruikers, beleggers en financiers. De activiteiten bestaan onder meer uit aan- en verhuur van commercieel vastgoed, beheer en asset management, vastgoedbeleggingen, taxaties en waarderingsadvies. Voor meer informatie over Cushman & Wakefield in Nederland kunt u hier terecht of volg ons op Twitter @CushWakeNL Meer informatie over DTZ Zadelhoff vindt u vooralsnog hier of volg @DTZZadelhoff.


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact